2g5 2technik żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:10- 7:55          
1 8:00- 8:45     prac.gastr.-1/2 1 historia 22 j.polski 22
2 8:50- 9:35 j.angielski-2/2 16 j.angielski-1/2 16 prac.gastr.-1/2 1
r_angielski-2/2 16
geografia 22 j.polski 22
3 9:40-10:25 j.o.-g.-2/2 32 j.angielski-1/2 16 prac.gastr.-1/2 1
j.angielski-2/2 16
j.polski 23 chemia 27
4 10:35-11:20 informatyka-2/2 13 geografia 22 prac.gastr.-1/2 1
j.o.-g.-2/2 27
r_angielski-1/2 16
j.niemiecki-2/2 17
religia 35
5 11:25-12:10 pod_przedsię 28 zas.żyw. 3 tech.g. 27 informatyka-1/2 13
prac.gastr.-2/2 1
matematyka 23
6 12:15-13:00 fizyka 25 biologia 32 religia 27 j.niemiecki-1/2 17
prac.gastr.-2/2 1
wf-1/2 G1
wf-2/2 G2
7 13:15-14:00 matematyka 23 tech.g. 23 zaj. z.wych 27 j.o.-g.-1/2 22
prac.gastr.-2/2 1
wf-1/2 G1
wf-2/2 G2
8 14:10-14:55 prac.gastr.-1/2 1 j.o.-g.-1/2 16
prac.gastr.-2/2 1
historia 22 prac.gastr.-2/2 1 wf-1/2 G1
wf-2/2 G2
9 15:00-15:45 prac.gastr.-1/2 1 prac.gastr.-2/2 1      
10 15:50-16:35 prac.gastr.-1/2 1 prac.gastr.-2/2 1      
11 16:40-17:25 prac.gastr.-1/2 1 prac.gastr.-2/2 1      
Obowiązuje od: 31 maja 2021
Drukuj plan
wygenerowano 28.05.2021
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum