• Strona główna
  • Aktualności
  • Egzaminy
    • Egzamin maturalny
    • Egzamin zawodowy (PP 2017)
  • Dokumenty
    • Regulamin kształcenia zdalnego W ZSTZ
    • Statut
    • Podręczniki
    • Dodatkowe dni wolne 2020 / 2021
    • Szkolny Program Wychowawczo - Profilaktyczny
    • Kalendarz roku szkolnego
    • Procedury na wypadek podejrzenia zakażeniem COVID-19
    • Regulamin COVID-19
    • Procedura zachowania bezpieczeństwa i zasad funkcjonowania użytkowników Biblioteki w trakcie epidemii COVID-19
    • Wymagania edukacyjne
    • Ubezpieczenie NNW
    • Procedury przeprowadzania egzaminów w czasie pandemii COVID19
  • Dla absolwentów
    • Oferty pracy
    • Egzamin zawodowy
    • Egzamin maturalny
  • Kontakt
  • REKRUTACJA 2021/2022
  • Podręczniki 2021/2022
  • Historia
  • Patron
  • Kadra pedagogiczna
  • Pedagog
  • Psycholog
  • Plan lekcji
  • Wymagania edukacyjne
  • Praktyczna nauka zawodu
  • Doradztwo zawodowe
  • Koła zainteresowań
  • Biblioteka
  • Ogród szkolny
  • Położenie, dojazd
  • Dla rodziców
  • RODO
  • Deklaracja dostępności
  • Technik architektury krajobrazu
  • Technik żywienia i usług gastronomicznych
  • Technik usług kelnerskich
  • Technik informatyk
  • Florysta - Kwalifikacyjny Kurs Zawodowy
  • Olimpiady i konkursy
  • Pisali o nas
Klasa 3G

przedmioty zawodowe gastronomiczne(wymagania - system oceniania - regulamin).docx

język polski.doc

język niemiecki.pdf

historia i społeczeństwo.pdf

wos.pdf

matematyka.pdf

j. angielski.pdf























Copyright © 2016, ZSTZ
zstz.radzymin@gmail.com
Biuletyn Informacji Publicznej